Hasbro Gaming

Van peuter plezier tot strategische spellen voor volwassenen.

 

Dit najaar presenteert Hasbro twee supersimpele en knotsgekke spellen voor de kleintjes, waar ze toch úren zoet mee kunnen zijn: Bob Bilnaad en Egeltje Plof.

Voor de fans van Risk ligt er een grote verrassing te wachten: een super-de-luxe 60 jaar editie van het legendarische strategiespel.

 

Bob Bilnaad is een spannend kinderspel dat gegarandeerd op de lachspieren werkt. Bob de loodgieter is onder de gootsteen gedoken om een lekkage aan te pakken. Daarbij geeft hij de spelers een fraai uitzicht op zijn stevige achterste.

‘Een spetterend spel, leuk en spannend… waar iedereen veel lol aan beleeft en dat zorgt voor gezamenlijk vermaak en positieve verbinding’, aldus de jury van Speelgoed van het jaar die Bob Bilnaad dan ook beloonde met een nominatie voor Speelgoed van het Jaar 2019.

 

Egeltje Plof combineert een eenvoudig spelprincipe met spanning en actie. Niemand weet immers wie het egeltje laat ontploffen.

 

Met de 60 jaar verzamel-editie presenteert Risk het ultieme bordspel voor de fan, in een unieke verpakking, met prachtige vormgeving, speciale 60 jaar onderdelen en een spelgids met de rijke historie van Risk en extra manieren om het spel der spellen te spelen.

 

Bekijk de persinfo van Hasbro Gaming achter de tab hierboven en download je high-res beelden.